HTML

Kreatív kertészet avagy éljen április 1.

2011.04.01. 12:33 pefe

 1986-ban Peter szerett volna kiülni a kertbe. Nekilátott hát, és ültetett magának egy széket. Peter türelmes ember lehet, de mára megnőtt a széke, akárcsak a szakálla. Sőt mára Peter kitalálta az élő bútor nevelés technikáját. És nem kevés számú bútort nevelt már fel.

Régóta tervezem, hogy megemlékezem a zoldfal.lap.hu linkgyülytemény elkészültéről. Több mint 100 zöldfalas oldal, rengeteg kép, leírás, tanulmány található itt. 

Az alkalomhoz illően most a kreatív kertészet doboz tartalmából szemezgetek egy kicsit, élen Peterrel, akit én eredetileg Alekszejnek gondoltam. Az ő oldala a http://pooktre.com/ címen érhető el.

Ha nem széket, hanem egy koplett játszóteret akar valaki nevelni, annak a koos.hu hasonló technológiát bemutató cikkét ajánlanám: "ültessünk és neveljünk játszóteret!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki viszont világító növényekről, mohákból készülő fürdőszobaszőnyegről, vagy füvesített bútorzatról álmodik, a designarena.hu cikkében biztosan örömét leli.

                  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldfal.blog.hu/api/trackback/id/tr392790907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2013.03.06. 13:47:10

Ez fantasztikus poszt!!! Még ilyet sem láttam! nagyon érdekes! Mik vannak, tényleg tetszik!!! :)
süti beállítások módosítása